Elektromonteur m/v

Nijmeijer Koeltechniek is gevestigd in Hoogeveen (Drenthe) en al meer dan 30 jaar een expert op het gebied van het ontwerp en de installatie van koeltechniek (koudetechniek), klimaattechniek en elektrotechniek. Nijmeijer koel- en elektrotechniek is een regionaal opererend bedrijf.

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een zelfstandig werkend Elektromonteur. Naast zelfstandige werkzaamheden uitvoeren gaat u ook leiding geven aan monteurs voor de elektrotechnische industriële installaties, wanneer de leidinggevend monteur afwezig is. U bent verantwoordelijk voor de personele bezetting en instrueert en begeleidt de mensen in uw team.

Uw werkzaamheden

Functie eisen

Voor de vacature  Elektromonteur zoeken wij een ervaren technicus die zichzelf herkent in het volgende profiel

Voldoet u (nog) niet volledig aan dit profiel, maar u beschikt wel over de motivatie en capaciteiten om er binnen een jaar naar toe te groeien? Ook dan zien we uw sollicitatie graag tegemoet! Onze opdrachtgever biedt in dat geval een loopbaantraject aan.

Wij bieden

Voor deze uitdagende functie van Leidinggevend Elektromonteur biedt onze opdrachtgever een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder een passend salaris (afhankelijk van kennis en kunde). Als Leidinggevend Elektromonteur komt u te werken in een informele en collegiale werkomgeving.

Bent u de persoon die geknipt is voor deze baan, neem dan contact op met Erik Bos.

T 0528-233480
F 0528-233477
E info@nijmeijerhoogeveen.nl

Reageer op deze vacatureBekijk onze privacyverklaring