Planner / Servicecoördinator m/v: 40 uur

Nijmeijer Koeltechniek is gevestigd in Hoogeveen en al meer dan 35 jaar een expert op het gebied van ontwerpen en installeren van koeltechniek, klimaattechniek, warmtepompen en elektrotechniek. Onze klanten zijn verzekerd van een snelle service en een efficiënte storing oplossing. Onze servicedienst is 24 uur per dag bereikbaar en inzetbaar.

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een planner /servicecoördinator (M/V) voor 40 uur per week om ons team te versterken. Daarbij willen wij ervaren monteurs in de installatietechniek/koeltechniek die klaar zijn voor de next step ook uitnodigen om te solliciteren.

Als Planner/Servicecoördinator hou je je bezig met de volgende werkzaamheden:

Functie-eisen

Jouw uitdaging

Als Planner/Servicecoördinator ben je de spil tussen onze monteurs, projectleider, verkoper en onze klanten. Jij zorgt ervoor dat de planning soepel verloopt en dat de klant op de hoogte wordt gehouden en tevreden is. Jij zorgt dat jouw service- en installatieteams met de goede materialen op pad gaan, dat ze weten wat ze moeten doen en dus kwaliteit installeren. Jij wilt altijd beter en zet een stap extra!

Daarnaast ben je:

Wij bieden

Solliciteren?

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Erik Bos op telefoonnummer 0528-233480 of stuur een e-mail naar e.bos@nijmeijerhoogeveen.nl.

Reageer op deze vacatureBekijk onze privacyverklaring