Elektrotechniek in Drachten

Elektrotechniek in Drachten

Voor al het onderhoud aan uw elektrotechniek in Drachten kunt u terecht bij Nijmeijer Koeltechniek. Daarnaast ontwerpen wij elektrotechnische installaties op maat en installeren we deze bij op de werkvloer. Voor zowel kleine opdrachten of grootschalige projecten staan wij voor u klaar. Ook wanneer u een storing heeft aan één van uw elektrotechnische installaties in Drachten, staan wij 24/7 voor u klaar om deze te verhelpen.

Offerte aanvragen

Elektrotechnisch bedrijf voor Drachten

Elektrotechniek in Drachten vormt het hart van elk gebouw. Het is daarom ook belangrijk dat deze elektrotechnische installaties op de juiste wijze geïnstalleerd worden. Daarnaast is het onderhoud aan de elektrotechniek van groot belang. De installatie dient bedrijfszeker, veilig en efficiënt te zijn. Uiteraard wilt u dan kunnen rekenen op een betrouwbaar bedrijf voor al uw elektrotechniek in Drachten. Nijmeijer is dan de ervaren partner op wie u kunt bouwen. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen zowel bedrijven als particulieren bij ons terecht. Wij zijn Sterkin erkend en werken conform NEN 1340 en NEN 1010. Dat betekent dat we voldoen aan alle eisen ten aanzien van veiligheid en kwaliteit. Daarnaast worden onze werknemers voldoende bijgeschoold, volgen zij trainingen en cursussen en zijn zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en innovaties rondom de elektrotechniek. Uw elektrotechnische installatie is dus in goede handen bij ons.

Elektrotechnisch installatiebedrijf in Drachten

Elektrotechnische installaties

Elektrotechniek zien we overal om ons heen. U vindt het thuis, waar de zonwering automatisch reageert op zonlicht of waar u inbraakbeveiliging heeft geïnstalleerd, maar ook bij bedrijven en industrieën. Bij elektrotechniek en elektrische installaties in Drachten, kunt u bijvoorbeeld denken aan:

Maatwerk

Nijmeijer is inzetbaar voor grote en kleine klussen rondom de elektrotechniek in Drachten. Met meer dan 30 jaar ervaring, kunnen we spreken van een ervaren team met deskundige en ervaren installateurs en monteurs die alle werkzaamheden rondom de elektrotechniek in Drachten veilig en verantwoord uit kunnen voeren. Wij ontwerpen, leveren en installeren verdeelinrichtingen voor uw project in Drachten en kunnen u uitstekend adviseren op het gebied van elektrotechniek. Bij de ontwikkeling van de elektrotechniek op maat dienen de huidige technologie en bouwwijzen aan steeds hogere eisen te voldoen. Dit nemen we uiteraard mee tijdens de ontwikkeling van uw elektrotechnische installaties. De elektrotechniek die wij ontwerpen is dan ook maatwerk.

Contact opnemen met Nijmeijer

De medewerkers van Nijmeijer staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Heeft u een storing? Dan neemt u contact op met onze storingsdienst. Wij staan bekend om onze snelle service en hebben een ruime voorraad met onderdelen, zodat wij de storing vlot kunnen verhelpen. Naast elektrotechniek in Drachten, kunt u ook voor klimaattechniek in Drachten en koeltechniek in Drachten bij ons terecht. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

 

Offerte aanvragen     Storing melden